Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales Support

Need a Service? Drop your pre-sales questions here

 Production

Media contents production inquiry

 Talents

Artists and Talents Management

 Reception

Contact Our Receptionist